2019 m. liepos 9 d., antradienis

MA ateities planai!

Mūsų laukia dar vienas atnaujinimas! :)

"Hello dear ladies, 

Today, as promised, we continue with the hype about the upcoming improvements in the game.

😍 We had a lot of discussions with the ladies from all over the world and they gave us valuable feedback about the Mall and its function. 🛍 

So on the image below you can see the new design of the Mall. Also its new name will be “Boutique”, but you will understand more about this change in the next hype series. 

From the image below, can you tell us what is the major change that is made? ❤

Joker: It is something that will make your shopping even more pleasant and easy!"

~ Įrašą parengė Terry


Toms ir tiems, kas nelabai supranta angliškai, tai MA pasieks ne tik išvaizdos atnaujinimas (apie kurį rašiau ,,Kas mūsų laukia liepą?" įraše), bet ir naujai suskirstyta parduotuvė. Bendrai ji dabar vadinsis “Boutique” (kas iš prancūzų kalbos išvertus reiškia prabangi parduotuvė/ dizainerių parduotuvė (žodžiu, parduotuvė su max brangiais rūbais į kurią su minimaliu atlyginimu, net eiti neverta:D juokauju aišku :D)). Taip pat kūrėjai klausia ar iš šio paveikslėlio galite įžvelgti naują PAGRINDINĮ pasikeitimą, kuris palengvins apsipirkimą?

Nežinau, kaip jums atrodo, bet mano nuomone, tai yra kiekvieno daikto suskirstymas. Tikrai turėtų būti žymiai lengviau apsipirkinėti. Tarkim, turite raudoną suknelę ir jums reikia batų, tai nereikės klaidžioti po parduotuves. Galėsite iškart juos rasti batų skyriuje. :)
Man atrodo šauniai šis atnaujinimas, tik neaišku, kaip bus su naujomis laikinomis kolekcijomis...
O kokia jūsų nuomonė?
~ Notigalė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą