2020 m. gruodžio 26 d., šeštadienis

Žaidimas ''Metų Vakarėlis''

 Sveikos Ma Lėlytės :)

 2020.12.26 Sulaukėme naujo kortų tipo žaidimo ''Metų vakarėlis''. 


Šitas žaidimas man labiau primena disco nights... negu naujų metų temos šventimui...bet ehh, kaip MA užsinorės, taip ir padarys :D Taigi štai prizai šio naujo žaidimo:

PIRMA kortų kaladė:


Iš pirmosios kortų kaladės gaunate šešis prizus: Švarkelį, palaidinę, kelnes, rankinę, auskarus ir batelius. Pagrindinis šios kaladės prizas yra šukuosena.
 Būtų pasakiškas derinukas, jeigu ne ta kuprinės formos rankinė, ji visai čia netinka, jos net nesidėčiau ir negadinčiau derinio. O šukuosena, kaip visada, panaši į jau kitą turimą šukuosena, tik ką su blizgučiais...

ANTRA kortų kaladė:


Iš antros kaladės taip pat gaunate šešis prizus: Auskarus, palaidinę, švarkelį, kelnes, batus ir lūpdažio formos rankinė. Pagrindinis kaladės prizas vėl gi yra šukuosena.
  Švarkas neturi nieko ypatingo, paprasti kirpčiukai apačioje, palaidinė paprasta, kelnės paprastos, batų dėka atrodo, lyg lėlė kreivai stovėtų. :D Rankinė išradinga, faina, įdomi forma, žaisminga. Nors ir derinys prastas, tačiau, šukuosena pasakiška. 

TREČIA kortų kaladė:


Vėl gi šeši priziukai: Auskarai, švarkelis, palaidinė, kelnės, rankinė ir batukai. Pagrindinis prizas šukuosena. 
Viskas apie šį derinį nuostabu, trečios kaladės turinio turėjimas drabužinėje yra BŪTINAS . Tiesiog pasakiški kirpčiukai, kelnių iškirpimas ir t.t Šukuosena atrodo žaisminga, miela. :) 


KETRIVTA kortų kaladė:









4 kaladės šeši prizai: auskarai, grandinėlė, palaidinė, kelnės, batai bei delninukė. Šioje kaladėje pagrindinis prizas nebėra šukuosena, o palaidinė su poza.




Paprastas mielas derinukas, poza tinkanti naujų metų šventimui.  Tačiau, nežinau ar daug kur būtų galima šią pozą pritaikyti, dėl rankoje esančios šaltosios ugnelės, ji tinka tik Naujųjų sutikimui skirtiems derinukams.







PENKTA kortų kaladė:


Nieko įstabaus, kad ir čia mums reikia surinkti 6 daiktus: palaidinę, auskarus, apyrankę, rankinę, sijoną, batus.
Pagrindinis prizas - šuokuosena su blizgučiais. 

Pačios spalvos - švelnios. Man labiausiai patiko sijonas, o mažiausiai - palaidinė. Tačiau iš esmės pats derinys nėra labai prastas, atskirai būtų galima panaudoti jo dalis ir kitų derinukų kūrime.
 










ŠEŠTA kortų kaladė:

6 Daiktai: rankinė, palaidinė, auskarai, pakabukas, batai, sijonas.

Palaidinė labai graži ir šventiška, sijonas paprastesnis, todėl yra sukuriamas kontrastas, tačiau rankinė... Priminė man meškafoną, tai toks meškos formos mobilus telefonas, kuriuo buvo galima paskambinti tik 4 telefono numeriais (paspaudus ant meškos letenėlės). Toks telefonas buvo populiarus ankstyvaisiais dutūkstantaisiais... Siaubas, o ne rankinukas...





Viską surinkus gauname palaidinę su poza. Poza neįprasta - lėlė rankoje laiko disco kamuolį. Vėl gi matau tame problemą - nedažną panaudojimą. Niekaip to kamuolio nepaslėpsi ir nedaug kūrinių sukursi įvairiomis temomis...



SEPTINTA kortų kaladė:

Vėl 6 daiktai - suknelė, auskarai, pakabukas, batai, apyrankė ir rankinė.

Pagrindinis prizas - suknelė su poza.

Pats derinys, kaip ir nieko baisaus. Suknelė išties puošni, tačiau, man nepatinka auskarai ir apyrankė.... Kokia čia apyrankė? Labiau primena Maiklo Džeksono blizgią pirštinę, nei apyrankę.

Rankinė mums neleidžia pamiršti, jog žaidimo kūrėjų varomoji jėga yra mūsų perkami safyrai už tikrus pinigus. Nuostabu :D



Poza, priminė dėžių tipo žaidimą, kurio tematika buvo labai vaikiška, ir ten buvo galima laimėti palaidinę, kurios poza - ledinukas uždengiantis lėlės akį. Čia lygiai tokio pat stiliaus poza, tačiau perkelta į suknelę ir vietoje ledinuko čia matome spindinčią žvaigždę. Kaip dažnai tokią suknelę panaudosime savo deriniuose?





~Denice  & Chadė

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą